Anbefalinger musik

Det kan være svært at vælge musik til den store fest. Især hvis du ikke kender nogen, der kan give deres anbefalinger. Vi vil gerne dele et par af vores anbefalinger med dig – anbefalinger fra søde mennesker, vi allerede har spillet for.

Sølvbryllup

Kære Brian og Simon

Tusind tak for sidst.
Tak fordi I var med til at gøre vores fest helt uforglemmelig.
Vi havde en rigtig dejlig aften og nat sammen med familie og gode venner.
Jeres musik og engagement var med til at gøre det til “en fest” og ikke blot “en hyggelig aften”.
I skal vide, at I levede helt op til vores (ellers ret høje) forventninger og at vores gæster også har rost jer til skyerne.
Jeg vil også takke jer, for at hjælpe mig med, at gøre min drøm til virkelighed, at jeg fik mulighed for at synge “Ingen som dig” for Henrik.
Vi glæder os meget til at se og høre jer igen, når I skal spille til vores venners sølvbryllup.

Mange venlige hilsner fra

Susanne & Henrik

 

Bryllup

 

Hej Roseband Duo.

Vi er særdeles tilfredse. Vi får stadig hilsner fra gæsterne, som roser jer. Pengene er sat til overførsel. Der følger en god anmeldelse på jeres hjemmeside.

Mvh Jennifer og Jesper

 

Firmafester og julefrokoster

Scandlines Catering A/S:

Scandlines Catering A/S, Færgen Sjælland har siden 1995 samarbejdet med Rose band. I forbindelse med vort samarbejde, har vi benyttet Rose Band til store firmafester, samt til offentlige arrangementer herunder julefrokoster.

Vi kan kun medgive Rose Band de bedste anbefalinger, og oplyse at vi som Restaurationsskib har lagt vægt på følgende egenskaber hos Rose Band:

Flexibilitet og velvilje
Professionelle og kunstneriske dygtige
Seriøse og nyskabende

Når vi har benyttet Rose Band til vore julefrokoster, er en ikke ubetydelig grund også, at når Rose Band har spillet vurderer vi at vores omsætning stiger med 10-15 procent.

Vi takker for samarbejdet, og enhver der måtte have lyst til at tage reference på Rose Band er velkommen til at kontakte undertegnede.

Scandlines anbefaler Roseband

Med venlig hilsen

Jesper Scanholm
Sales & Event Manager
Scandlines Catering A/S
Færgen Sjælland
Telf: +45 21 45 93 94